Beskrivelse

Orkestern bildades 1999, och tre av originalmedlemmarna är fortfarande kvar. Michael Andersson, Hans Melin och Hans Jönsson har ännu inte tröttnat på varann ;) . De två andra, Björn Björklund och Håkan Olsson har varit med sedan augusti 2010, och juli 2011. Två härliga värmlänningar som aldrig har långt till skratt. I maj 2013 bestämde sig Håkan Olsson för att lägga trummpinnarna på hyllan, och ersattes av ytterligare en glad värmlänning, nämligen Håkan Wikström.

Holidays är ett band på som verkligen är på klar frammarsch på den svenska dansbandshimlen.
2014 fick bandet en inbjudan att vara med på Idolinspelningen i Karlstad på TV4.
Holidays spelar förutom i Sverige även en hel del i vårt grannland Norge och på dansbåtarna till Mariehamn.

Hösten 2014 släpper Holidays sin andra full-cd "Allting kan hända" och man hålller releaseparty i Svanskog Folkets Hus.  Skivan "Allting Kan Hända" innehåller både nyskrivet material och covers från  Sveriges och Norges låtskrivarelit. 12 låtar härliga låtar finns med på plattan. ”En stunds love”, ”En enkel man”, ”Har jag sagt till dig idag”,  ”Du sprider ljus” , ”En ros vill jag ge till dig”, ”Älska mig mest” är bara några av plattans dansanta hits

2015 slutade Håkan Wikström och ersätters av en go Göteborgare vid namn Nicklas Mörk. Nicklas som innan dess spelat med Jenny Saléns och Roxys. En frölunda i detta tokiga värmlandsgäng.

2017 släpper bandet sin andra tredje full-cd "Roadtrip" som blir väl mottagen av press och media. Bandet har fullt med spelningar i hela både norge, sverige och på båtarna. Man uppträder bland annat på två av världens största festivaler. Dansbandsveckan i Malung som är världens största dansbandsfesitval samt Bälgspe vid landsvägskanten som är världens största dragspelsfestival. Dessutom medverkar man på norges största dansbandsfestivaler i Seljord samt Sel. Under hösten byter man sångare och ny kille bakom mikrofonen blir Fredrik Gustavsson som kommer att hoppa in som ersättare och vikariera tills vidare.

2018 börjar året med att Fredrik lämnar bandet på grund av att spelningarna inte går att kombinera med det civila jobbet som han har. Tråkigt men sant. Efter lite sökande hittar vi en härlig grabb i Oskarshamn som heter Mattias Sjöstenius. Han har tidigare spelat trummor i bland annat Sunlights, Chiquita och egna bandet Remembers. Nu tar han klivet fram och blir frontare men trakterar även gitarr och dragspel.

Følg oss
Region
Kategorier
Kontakt

    Band Medlemmer
    Her kommer snart oversikt over alle medlemmene og oppgaver de har....    mood_bad
  • Ingen kommentarer enda.
  • Legg til en anmeldelse